Kumluova Prof.Dr. Ayhan Önder İlkokulu

Vizyon: Yaşadığı toplumun değerlerine saygı gösteren,kendisine ,ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren, haklarını koruyan ,başkalarının haklarına saygı duyan,fikri ,vicdani hür, sevgi, saygı ve hoşgörülü bireyler yetişmesi için ,okul-aile, öğrenci ve çevre faktörlerinden azami ölçüde fayda sağlayacak şekilde gayret göstermek.

Misyon: Kumluova´ya, çevremize, yöremize,vatanımıza ve milletimize hizmet eden ,bayrağımızı daima yücelten, vatan, millet ve bayrak sevgisini her şeyin üzerinde tutan,sağlam ve sağlıklı beyinler yetişmesi için çalışmak ve gayret göstermektir.

Başarılar: Okulumuz imkanları ölçüsünde ilçemizde yapılan sportif faaliyetlere katılmaktadır. 2003-2004 öğretim yılına küçükler futbol 4.sü, 2006-2007’de Serbest güreş Muğla il birincisi, il ikincisi ve iki adet il üçüncülüğü vardır. Aynı yıl yıldız kız voleybol takımımızın ilçe ikinciliği başarıları vardır.2011-2012’de yıldız erkek futbol takımımız yarı finale kadar çıkmıştır.

Saatler: 08:50 -14:30
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi var.Ögrenci servisi Ozel servislerle sağlanıyor.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0252 677 7002

WEB - https://kumluovailkokulu.meb.k12.tr

Adres - SEYDİKEMER/MUĞLA

Öğretim Şekli :Gündüzlü

Yerleşim Yeri - Kumluova mahallesi Nuri Keskin Sok No 9 P.K. 48370 Seydikemer/MUĞLA

Adres - SEYDİKEMER/MUĞLA

Ulaşım Kumluova mahallesi merkezinden yürüyerek 5 dakikada ulaşılabilir. Fethiye ve Seydikemer merkezde kalan öğretmenler için de servisle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 191 km uzaklıta bulunmaktadır. Okulumuz ilçe merkezine 48 km uzaklıkta bulunmaktadır.